عضو شورای شهر کرج مطرح کرد؛

خواسته‌های شهروندان حلقه مفقود در بودجه‌ریزی مدیریت شهری کرج

نایب رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج خواستار گفت: مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ به مشکلات محلات نگاه ویژه  داشته باشد.
نایب رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر کرج خواستار گفت: مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ به مشکلات محلات نگاه ویژه داشته باشد.
کد خبر: ۱۴۳۸۴۲۹

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا رحیمی محمدآبادی گفت: توجه ویژه به محله محوری و استفاده از ظرفیت‌های مطالبه گری شهروندان در محلات می‌تواند راه گشا بوده و چشم اندازی برای مدیریت شهری در سال۱۴۰۳ داشته باشد.

رحیمی محمودآبادی اظهار کرد: احصاء مطالبات و مشکلات محلات کم برخوردار اعم از جدول گذاری،آسفالت، جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی، احداث و راه اندازی فضاهای سبز شهری، اماکن فرهنگی ورزشی و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین بزرگوار جهت افزایش سرانه‌های خدماتی در این محلات که غالباٌ بافت فرسوده و کم توسعه و یا توسعه نیافته است می‌تواند جزو اهداف سال۱۴۰۳ باشد.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج با بیان اینکه احیاء هویت محلات با محوریت مساجد امکان پذیر است و مساجد را می‌توان به عنوان محور اصلی پایش محلات قرار داد، افزود: در دوره ششم تعدادی از اعضای پارلمان مدیریت شهری با هدف ارتقا هویت فرهنگی، احصاء و رسیدگی به مشکلات شهروندان با محوریت مسجد به صورت هفتگی و مستمر در مساجد محلات کمتر برخوردار حضور یافتند و انتظار می‌رود مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳ به مشکلات محلات نگاه ویژه و در برنامه ریزی و تنظیم بودجه ۱۴۰۳ مدیریت شهری به صورت اسمی دیده شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها