به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، مجید فرهزاد گفت : طی ۲ سال گذشته با احداث ۴۲ کیلومتر شبکه برقرسانی در ۲۶۸ هکتار از مناطق مشخص شده برای اجرای طرحهای نهضت ملی مسکن زیرساخت برقرسانی ایجاد شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه برای اجرای زیر ساخت برقرسانی در طرحهای فوق ۵۱۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: احداث ۲۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط ، ۲۲ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، نصب ۲۴ دستگاه ترانسفورماتور توزیع برق از جمله اقدامات اجرایی این پروژه است.
وی خاطرنشان کرد: در تمام زمینهایی که از سوی سازمانهای متولی معرفی و کف و معابر مشخص شده زیرساخت برقرسانی انجام شده و یا در حال اجراست.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد