
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، خدایار باقری سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان در آیین آغاز عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در شهر بلداجی گفت: شاهد کلنگ زنی عملیات آماده سازی سایت نهضت ملی مسکن شهر بلداجی در زمینی به مساحت دو ونیم هکتار با حضور استاندار و مدیران اجرایی استانی و شهرستان بروجن هستیم.
وی ادامه داد: ظرفیت ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در این زمین برای 84 متقاضی خواهد بود و دو ونیم هکتار دیگر نیز در دست اقدام است تا در فاز اول 160 متقاضی نهضت ملی مسکن در این شهر ساماندهی شوند.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری برنامه دولت در طرح نهضت ملی مسکن برای شهر بلداجی را یک هزار و 128 واحد عنوان کرد و افزود: تاکنون 682 متقاضی در این شهر ثبت نام نموده اند و 115 نفر تأیید نهایی شده اند.
باقری در خصوص نحوه ساخت واحد ها نیز گفت: ساخت واحدها در شهر بلداجی بصورت گروه های ساخت دونفره خواهد بود.
وی همچنین از ثبت نام 57 متقاضی برای دریافت زمین رایگان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در این شهر خبر داد وگفت: بزودی قرعه کشی واگذاری زمین های جوانی جمعیت در شهر بلداجی نیز انجام خواهد شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد