جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: « یونس ژائله » در نشست با سفیر کشورمان در جمهوری آذربایجان بر لزوم افزایش مبادلات تجاری بین تجار آذربایجانشرقی و کشور جمهوری آذربایجان تاکید کرد و افزود: ظرفیتهای مناسبی برای همکاریهای تجاری چه در حوزه واردات و چه در حوزه صادرات، بین استان آذربایجان شرقی و این کشور وجود دارد.
«سید عباس موسوی» سفیر ایران در کشور جمهوری آذربایجان هم با تاکید بر ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای استانهای همجوار با جمهوری آذربایجان افزود: میتوان از ظرفیت های آذربایجانشرقی به خصوص در حوزه شهری و مهندسی در رابطه با توسعه روابط اقتصادی و همچنین بازسازی مناطق آزاد شده قرهباغ استفاده کرد.
رییس اتاق بازرگانی تبریز به اتفاق هیئت نمایندگان اتاق تبریز با سید عباس موسوی؛ سفیر ایران در کشور جمهوری آذربایجان دیدار کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد