به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مسعود حبیبی اظهار داشت: معاونت غذا و دارو هر ساله و با هدف ترغیب صنایع و واحدها به تولید غذای سالم و بهداشتی اقدام به برگزاری همایش روز جهانی غذا و معرفی واحدها و مسئولان فنی برتر استان می کند.
وی گفت: از جمله شاخص های مورد ارزیابی واحدهای برتر صنایع غذایی و بهداشتی استان، تولید محصولات سلامت محور با کاهش میزان قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس، بررسی محصولات از نظر نمونه برداری، نداشتن نقص بحرانی در واحد، تکمیل و گسترش فضای تولید، تجهیزات و آزمایشگاه، اخذ گواهی بین المللی ایمنی مواد غذایی، صادرات و بهینه سازی مصرف آب، امتیاز ارزیابی بالا با درجه A و بکارگیری مسئول فنی کوشا و فعال است.
رییس اداره نظارت بر صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو خاطر نشان کرد: در همایش روز جهانی غذا که با حضور رییس و مسئولان دانشگاه برپا شد از یک واحد نمونه، هشت واحد برتر صنعتی، دو واحد برتر کارگاهی، هفت واحد قابل تقدیر و 14 مسئول فنی برتر در صنعت غذا تجلیل شد.
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حسن هانیزاده در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رهبر در گفتوگو با جامجم:
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس شورای تامین دام کشور وضعیت بازار واردات گوشت را بررسیکردیم
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران: