ملاعمر از مردم افغانستان خواست با نیروهای خارجی بجنگند
ملا محمد عمر ، رهبر طالبان از نیروهای ارتش و پلیس افغانستان خواست برای مبارزه با نیروهای خارجی مستقر در این کشور به این جنبش بپیوندند.
کد خبر: ۱۴۲۶۶۹
به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره ، قاری محمد یوسف ، سخنگوی طالبان نامه ای از ملاعمر را در هشتاد و هشتمین سال استقلال افغانستان و رهایی از سیطره انگلیس خواند.
براساس این نامه ، تمامی افراد اعم از نمایندگان پارلمان یا شوراهای محلی ، کارمندان دولتی ، نیروهای پلیس و ارتش و امنیتی برای مبارزه با نیروهای خارجی و دستیابی به استقلال فرا خوانده شده اند تا به جنبش طالبان بپیوندند.
در این نامه آمده است تمامی مردم افغانستان اختلاف ها را کنار گذاشته و برای اتحاد علیه نیروهای خارجی به پا خیزند.
ملاعمر که جایزه بیست میلیون دلاری برای وی تعیین شده می افزاید: افغانستان بار دیگر هدف اشغالگری به وسیله نیروهای استعمارگر قرار گرفته است.
وی خاطرنشان ساخت: دشمنان اسلام و استقلال کشور به اسم دموکراسی و آزادی، تبلیغات شیطانی خود را گسترش می دهند.