
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛سرهنگ مهدی پورامینایی،گفت:درپی شکایت تعدادی ازشهروندان مبنی بر کلاهبرداری فردی همراه با همسرش از آنها با ارائه پیامک واریز وجه و رسید جعلی پرداخت، بررسی موضوع به صورت ویژه دردستورکارماموران کلانتری۲۳شهر کرمان قرار گرفت.
وی افزود:ماموران کلانتری۲۳با تلاش بیوقفه و پس از انجام یکسری اقدامات پلیسی،شخص موردنظررا به همراه همسرش شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ"پورامینایی"،بابیان اینکه متهم باهمکاری همسرش اقدام به کلاهبرداری میکرده است،گفت :این شخص دراعترافاتش،عنوان کرده که سوژههایش را از طریق سایت دیوار شناسایی میکرده است و سپس با ارائه رسید جعلی،اقدام به کلاهبرداری از آنان میکرده است.
وی ادامه داد:این متهم تاکنون به بیش از۲۰ فقره کلاهبرداری اعتراف نموده و چندین فقره سرقت موتور سیکلت نیز انجام داده است.
سرهنگ"پورامینایی"،اضافه کرد:متهمین پس از تشکیل پرونده،جهت سیرمراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و تحویل داده شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان در پایان از مردم خواست:لازم است افراد در زمان معامله ابتدا با بررسی حساب بانکی خود از واریز پول به حساب اطمینان حاصل کرده و سپس کالا را تحویل خریدار دهند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد