گوشه ای از چپاول حیرت آور مردم عراق و افغانستان توسط امریکایی ها

شاید تاکنون از گرفتن پول های بی حساب و کتاب لوله کش ها از مشتریان زیاد شنیده باشد اما قطعا هیچ لوله کشی به پای این شرکت لوله کشی در جنوب کارولینا نمی رسد:
کد خبر: ۱۴۲۶۴۷

این شرکت برای 2 واشر فلزی که قیمت هر یک از آنها 19 سنت است یک میلیون دلار گرفته است ، البته نه از امریکایی ها بلکه از مردم افغانستان و عراق.
به گزارش گاردین ، خانم شارلین کورلی 47 ساله، یکی از صاحبان شرکت کارهای لوله کشی و برقی « & D Distributors» که برای ارتش امریکا کار می کند به اتهام کلاهبرداری از پنتاگون منتظر محاکمه است.
او با خطر 20 سال زندان مواجه است اما آیا باورکردنی است که او بابت 38 سنت یک میلیون دلار گرفته باشد بدون اینکه هیچ یک از بزرگان نقشی در آن داشته باشد؛
گرانترین واشرهای دنیا قسمتی از 20.5 میلیون دلاری است که شرکت فوق در طول سال های پس از جنگ عراق و افغانستان به ظاهر از پنتاگون دزدیده است.
این شرکت که قطعات لوله کشی و برقی را برای پایگاه های امریکا در عراق و افغانستان می فرستاد ، با استفاده از شیوه های خودکار برای کاهش کاغذبازی ، بارها صدها هزار دلار به قیمت کالاهای ارسالی خود اضافه می کرد.
شرکت سی اند دی برای ارسال 2 واشر که هزینه ارسال آنها با پست عادی از دو سه دلار بیشتر نمی شد 998 هزار و 798 دلار صورتحساب داد.
ظاهرا خانم کورلی این پول ها را صرف خرید خانه ها و خودروهای اشرافی ، جراحی پلاستیک و جواهر می کرد.
کورلی به نقش خود در این کلاهبرداری اعتراف کرد اما وکلای مدافع او دارلین ، خواهر و شریک او را مقصر اصلی قلمداد کرده اند که در اکتبر گذشته ظاهرا با پیدا شدن سر وکله حسابرسان خودکشی کرد.
از جمله صورتحساب های دیگر این شرکت برای ارتش امریکا (مردم عراق و افغانستان) 445 هزار و 640 دلار برای ارسال یک زانویی فلزی به قیمت 8 دلار و 75 سنت و 492 هزار و 96 دلار برای یک وسیله 8-7 دلاری و 403 هزار و 436 دلار برای 6 پیچ گوشتی بود که قیمت آنها 59 دلار و 94 سنت است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها