دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا:

بازی سپاهان - الاتحاد با تصمیم ناظر بازی لغو شد

دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا به طور رسمی اعلام کرد لغو بازی سپاهان و الاتحاد با تصمیم ناظر این دیدار صورت گرفت.
کد خبر: ۱۴۲۴۸۱۵

به گزارش جام جم آنلاین، ویندسور جان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به شبکه تلویزیونی «بی‌این اسپورتس» گفت: «تصمیم برای لغو بازی دوشنبه شب تیم‌های سپاهان ایران و الاتحاد عربستان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از سوی ناظر این دیدار صادر شده و تیم میهمان (الاتحاد) از این دیدار انصراف نداده است».

تیم‌های سپاهان و الاتحاد قرار بود از ساعت 19:30 دوشنبه شب در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم بروند که این مسابقه برگزار نشد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده بود که به دلیل شرایط غیرمترقبه تصمیم به لغو دیدار تیم‌‌های سپاهان و الاتحاد در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا گرفته و موضوع به کمیته‌های مربوط ارجاع خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها