جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر نوروزی رئیس مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) در حاشیه این مراسم گفت: با هدف ارتقای سطح سلامت مردم و همچنین کاهش هزینه های بیماران، دستگاه فلوروسکوپی بیمارستان الزهرا(س) نصب و از امروز شروع به کار کرده است.
وی افزود: جهت آماده سازی فضای مورد نیاز و خرید این دستگاه مبلغی بالغ بر 130 میلیارد ریال از محل بودجه های عمرانی هزینه شده است که با راه اندازی این دستگاه تشخیص برخی از بیماری ها با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.
شایان ذکر است این دستگاه پزشکان را قادر میسازد تا به صورت رنگی، حرکات برخی از سیستمهای بدن همانند دستگاه گوارش، مجاری ادراری، دستگاه تنفسی و عروق خونی را بررسی و تصویربرداری نمایند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم