هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از تکمیل خط جدید انتقال آب به روستای خراجی شهرستان رودان خبر داد.
عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه طرح یاد شده با هدف تامین نیاز آبی مردم و رفع کمبود آب اجرا شد، افزود: عملیات احداث این پروژه با اجرای عملیات خط انتقال پایان یافته و خوشبختانه مردم روستای خراجی در اولین روزهای تابستان امسال شاهد یک اتفاق خوب برای تامین نیاز آبی شان بودند.
وی در تشریح حجم عملیات این پروژه گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 54 میلیارد ریال با اجرای بیش از 3 کیلومتر خط انتقال انجام شده است.به گفته مدیرعامل آبفا، با اجرای این پروژه جمعیتی بالغ بر یکهزار و 473 خانوار از آب شرب پایدار بهره مند شدند.گفتنی است، نیاز آبی مشرکین روستای خراجی از یک حلقه چاه تامین می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد