لایحه اصل 44 احتمالا دو هفته آینده در دستور کار صحن علنی

فارس: عضو هیات رئیسه مجلس از احتمال بررسی لایحه اصل 44 در دو هفته آینده در صحن علنی مجلس خبر داد.
کد خبر: ۱۴۱۴۰۳

موسی قربانی اظهار داشت: پس از اتمام کار لایحه اصل 44 قانون اساسی ، کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس آن را به اداره قوانین ارسال کرده و براساس فوریت این لایحه در دستور کار قرار میگیرد.
وی با اشاره به یک فوریتی بودن لایحه اصل 44 گفت: چون لایحه یک فوریتی است باید جزو اولین دستوراتی باشد که در نوبت رسیدگی قرار میگیرد.
قربانی تصریح کرد: هفته آینده مجلس تعطیل است و بررسی لایحه اصل 44 احتمالا دو هفته آینده در مجلس صورت میگیرد.
عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به گزارش نظارتی برنامه چهارم خاطرنشان کرد: این گزارش هنوز از سوی دولت به مجلس ارائه نشده است.
گفتنی است الیاس نادران رئیس کمیسیون ویژه اصل 44 به فارس گفته بود: بررسی لایحه سیاستهای کلی اصل 44 در کمیسیون ویژه به اتمام رسیده و این لایحه برای قرار گرفتن در دستور کار صحن علنی روز یکشنبه تقدیم هیات رئیسه مجلس میشود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها