در همایش بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش عنوان شد:

تلاش اتاق بازرگانی اصفهان برای احیاء جایگاه فرش دستباف و صنایع دستی اصفهان در بازار جهانی

بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعالند

کارآفرین برتر استان اصفهان با رعایت اصول کشاورزی و روش‌های نوین آبیاری توانسته است در سال بیش از ۲۴ تن گیاهان دارویی و ۷۰ نوع عرقیجات تولید کند.
کد خبر: ۱۴۱۱۹۱۰

جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ مصطفی شریعتی گفت: کار خود را سال ۸۲ با کشت گل محمدی آغاز کردم و اکنون بیش از ۶ هکتار کشت گل محمدی دارم که سالانه بیش از ۲۴ تن گل محمدی از مزرعه برداشت می‌کنم. وی افزود: کارگاه تولید عرقیجات را هم در مزرعه کنار کشت گل محمدی راه اندازی کردم و اکنون در این کارگاه بیش از ۷۰ نوع عرقیجات تولید می‌شود. سید حسین کشفی مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: در استان اصفهان بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعالیت دارند و مجموعه آقای شریعتی تنها واحد تولیدی عرقیجات در سطح شهرستان کوهپایه است. در مزرعه فدک روستای زفره در حال حاضر برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و برای ۷۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها