سفر یکروزه مدیرکل بنیاد هرمزگان به بخش فین از توابع شهرستان بندرعباس

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان به منظور دیدار و بررسی مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران به بخش فین از توابع شهرستان بندرعباس سفر کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان به منظور دیدار و بررسی مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران به بخش فین از توابع شهرستان بندرعباس سفر کرد.
کد خبر: ۱۴۰۸۱۸۶

هرمزگان-جام  جم انلاین-مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان به منظور دیدار و بررسی مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران به بخش فین از توابع شهرستان بندرعباس سفر کرد.

 

عطا ناوکی در سفر یکروزه به بخش فین از توابع شهرستان بندرعباس با والدین شهیدان «جعفر بانوج»، «عبدالله انصاریان»، «حسین و مسلم خادم»، جانباز و آزاده «روح‌الدین مهدی‌زاده»، جانباز «عبدل محمدی» و همسر جانباز و آزاده متوفی «موسی جمادی‌پور» و «محمود بانوج» دیدار کرد و در جریان مشکلات این عزیزان قرار گرفت.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: امیدواریم با دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران بتوانیم در پیشگاه شهدا سربلند باشیم.


وی افزود: امروز ما نیاز داریم تا جهت قدردانی، سپاسگزاری و روحیه مضاعف از ایثارگران، از نزدیک با این عزیزان دیدار کنیم.


ناوکی خاطر نشان کرد: باید ادامه‌دهنده راه شهدا و آنچه را که باعث شد آنان برایش خون پاکشان را تقدیم کنند تا این نظام و انقلاب شکل بگیرد باشیم و وظیفه‌ داریم در این مسیر خالصانه و آگاهانه گام برداریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها