به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی مرادی پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی احتمال وقوع سیل در استانهای کرمانشاه، کردستان، اصفهان، سمنان، زنجان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، ارتفاعات خوزستان، لرستان، قزوین، البرز، تهران وجود دارد.
وی افزود: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از فردا سه شنبه تا چهارشنبه فعالیت سامانه بارشی تشدید و ناپایداریهای محلی ایجاد خواهد شد.
مرادی پور افزود: بر اساس این هشدار وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید، در نقاط مستعد گرد و خاک و در برخی نواحی تگرگ پیش بینی شده است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه بیان کرد: برای جلوگیری از آسیب های احتمالی امدادگران هلال احمر در این استانها به حالت آماده باش درآمدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد