در نیمه دوم اسفند 1401 انجام شد:

ویزیت رایگان بیش از 250 بیمار توسط پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر شهرستانهای بادرود و دهاقان

سرپرست معاونت داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت : پزشکان داوطلب شهرستانهای بادرود و دهاقان در نیمه دوم اسفند 1401 بیش از 250 بیمار را بصورت رایگان ویزیت کردند.
کد خبر: ۱۴۰۵۲۴۱

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر محسن حسام افزود: به منظور خدمت رسانی به عموم مردم و با هدف کمک به بیماران نیازمند، پزشکان داوطلب شهرستانهای بادرود و دهاقان در نیمه دوم سال گذشته بیش از 250 بیماران نیازمند را بصورت رایگان ویزیت کردند.

  وی ادامه داد: در نیمه دوم اسفند 1401 توسط مردم نیکوکار و داوطلبان نیک اندیش شهرستانهای اردستان ، بادرود و کاشان نیز داروی مورد نیاز بیماران نیازمند به ارزش 61 میلیون و 950 هزار ریال را تهیه و تامین کردند.  

 حسام گفت: پزشکان نیکوکار اصفهان می‌توانند با عضویت داوطلبانه در جمعیت هلال احمر در تهیه دارو و درمان بیماران محروم جامعه با جمعیت هلال احمر مشارکت داشته باشند.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها