اعلام آخرین وضعیت کرونا در کشور | افزایش آمار جان باختگان کرونایی

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۸۴ نفر از آنها بستری شدند.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۸۴ نفر از آنها بستری شدند.
کد خبر: ۱۴۰۲۴۵۷

به گزارش جام جم آنلاین، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۴۹۵ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۶ هزار و ۷۶۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۷۶ هزار و ۱۸۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۴۴۶ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱۴۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۸۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۱۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۳۴۸ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۴۵ هزار و ۹۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۶۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۴۴۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۳ شهرستان وضعیت قرمز، ۴۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۹۴ شهر در وضعیت زرد و ۱۹۳ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها