
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین, علیرضا جعفری گفت: پارسال بالغ بر30 هزار واحد مسکونی باقیمانده مسکن مهر ساخته وبه بهره برداری رسید.
وی گفت: زمانی که این مسئولیت را تحویل گرفتم ۶۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده داشتیم که بسیاری از آنها حتی در مرحله پیریزی بودند و مشکلات حقوقی وپیمانکاری داشتند و الان بعد از یک سال توانستیم بالغ بر ۳۰ هزار واحد را تعیین تکلیف کنیم و ۵۰ درصد کار تحویل داده شد.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: در هشتگرد بالغ بر ۳ هزار و پانصد واحد افتتاح کردیم و 2 هزار و پانصد واحد را در پرند آماده تحویل به متقاضیان داریم. در مجموع در شهر گلبهار وشهرهای اقماری ۱۰ هزار واحد مسکونی افتتاح شد.
وی تصریح کرد: درپردیس ۳۰ هزار واحد مسکونی نیمه تمام داشتیم که بالغ بر ۱۰ هزار واحد آماده بهر برداری است و در روزهای آینده به متقاضیان تحویل داده می شود.
جعفری ادامه داد: مشکل تعاونیهای مسکن را نیز باید با همکاری وزارت تعاون حل کنیم تا مشکل حقوقی برخی واحدهای باقیمانده مسکن مهر برطرف و پرونده مسکن مهر در شهر های جدید بسته شود.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران فصل تازه مسابقه شبکه۵ سیما
شهرام مسلخی، کارگردان «یقهسفیدها» در گفت وگو با «جام جم»
بوبانا آنجلکویچ، روزنامهنگار و تحلیلگر صربستانی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
گفتوگوی «جامجم» با هنرمندی که در ۸۰سالگی همچنان فعال است