به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر؛ رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اندیکا از عملیات رهاسازی و نجات سرنشینان ۲۵۲ خودروی گرفتار شده در برف و اسکان اضطراری ۸۰ نفر خبر داد.
ایمان نوروزی با اعلام انجام عملیات نجات در ۲۵ کیلومتری پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در منطقه گردشگری تاراز به سمت شهرستان بازفت از استان چهارمحال بختیاری گفت: در این عملیات نجات حدود ۷۵۰ نفر سرنشین خودروهای گرفتار شده در برف امدادرسانی شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اندیکا، عنوان کرد: طی اطلاع حضوری مردمی در ساعت ۱۶:۵۸ مبنی بر گرفتار شدن ۲۵۲ خودرو در برف، بلافاصله تیمهای عملیاتی امداد و نجات این جمعیت به محل حادثه اعزام و با تلاش بی وقفه نجاتگران، سر انجام در ساعت ۲۰:۱۵ خودروها رهاسازی شده و سرنشینان آنها نجات یافتند.
نوروزی همچنین افزود: تعداد ۸۰ نفر از گرفتار شدگان در برف نیز اسکان اضطراری یافته و تغذیه اضطراری دریافت کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم