به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ یونس احمدی اظهار داشت: در این طرح ۱۳ گروه ثابت و ۱۷ تیم سیار شامل ۵۷ نفر متشکل از بازرسان بهداشت دامپزشکی مشارکت دارند.
وی افزود: گشت های نظارتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان از روز سیزدهم اسفندماه شروع شده و تا پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
احمدی یادآور شد: در این طرح که به مدت ۲.۵ ماه طول می کشد مراکز کشتار، تولید، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی نظیر کشتارگاه، قصابی، رستوران و غذاخوری، کبابی و سایر اماکن مرتبط با فراورده های خام دامی کنترل و نطارت می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر گشت های دامپزشکی، گشت مشترک با دستکاه هایی چون صنعت معدن و تجارت و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام می پذیرد.
لازم به ذکر است سامانه تلفنی ارتباطات مردمی ۱۵۱۲ آماده دریافت شکایت، پیشنهاد و نظر و درخواست مردم در خصوص فرآورده های خام دامی از نقاط مختلف استان ایلام است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد