سرقت مسلحانه از بانک کشاورزی همدان

2سارق نقابدار روز گذشته با ورود به بانک کشاورزی همدان و شلیک هوایی ، موجودی بانک را سرقت کردند و متواری شدند.
کد خبر: ۱۳۹۵۰۱

به گزارش «جام جم»، روز گذشته ماموران کلانتری نهاوند همدان در تماسهای مردمی با مرکز فوریت های پلیسی 110از وقوع سرقت مسلحانه از بانک کشاورزی اطلاع پیدا کردند و عازم محل شدند.
با تحقیق و بررسی در این زمینه معلوم شد، هنگامی که کارکنان بانک مشغول فعالیت روزانه خود بودند، 2مرد مسلح با عینک دودی و کلاه کاسکت وارد محل شدند و بلافاصله اقدام به شلیک هوایی در بانک کرده اند و سپس با سرقت 483میلیون ریال چک مسافرتی و 54میلیون ریال پول نقد با استفاده از موتورسیکلتی که در اختیار داشته اند از محل متواری شده اند.
سرهنگ قاسمی ، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با تایید این خبر به «جام جم» گفت: تحقیقات اولیه حاکی از آن است که 2سارق مسلح با موتورسیکلتی که فاقد پلاک بوده از محل متواری شده اند و متاسفانه با وجود هشدارهای پلیس مبنی بر تجهیز بانکها به سیستم ایمنی ، این بانک فاقد تجهیزات مناسب بوده است.
قاسمی افزود: با عزیمت یک تیم از کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی همدان به محل ، تحقیق در این زمینه آغاز و دستگیری سارقان مسلح در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهر قرار گرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها