مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان خبر داد:

بهره‌مندی ۱۳۶ خانوار روستایی شهرستان دورود از اینترنت پرسرعت

خرم آباد-جام جم آنلاین- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان از احداث یک دستگاه سایت جدید مخابراتی در روستای همیانه در شهرستان دورود خبر داد
خرم آباد-جام جم آنلاین- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان از احداث یک دستگاه سایت جدید مخابراتی در روستای همیانه در شهرستان دورود خبر داد
کد خبر: ۱۳۹۳۸۰۱

به گزارش جام جم آنلاین لرستان مجتبی صارمی در جمع خبرنگاران از احداث یک دستگاه سایت جدید مخابراتی در روستای همیانه در شهرستان دورود خبر داد.
وی ادامه داد: با احداث  این سایت که از محل اعتبارت طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط اپراتور ایرانسل در روستای همیانه از توابع شهرستان دورود احداث شده  روستاهای اقماری آن شامل دایی‌چی و حشمت‌آباد نیز تحت پوشش قرار گرفته و جمعاً ۱۳۶ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۴۵۹ نفر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
صارمی افزود: کاهش شکاف دیجیتال بین مناطق شهری و روستایی در سطح استان و توسعه ارتباطات بخصوص در مناطق روستایی و کمتر برخودار جهت اتصال به شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به خدمات الکترونیکی از برنامه‌های اولویت‌دار وزارت متبوع و اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است که می‌تواند در توسعه و عمران این مناطق نقش بسزایی داشته باشد.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها