25 بانک عامل عرضه اوراق گواهی سپرده ۲۳ درصدی شدند

طبق اعلام بانک مرکزی، تعداد بانکهای عرضه کننده اوراق گواهی سپرده با نرخ سود ۲۳ درصد به ۲۵ بانک رسید.
کد خبر: ۱۳۹۲۴۸۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس، با صدور مجور انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار برای بانک‌های ملت، تجارت، سپه، کشاورزی، کارآفرین، صادرات ایران، دی و پست بانک به مجموع ۱۷ بانکی که پیش از این مجور صدور این گواهی را داشتند، تعداد بانک‌های ارائه کننده این گواهی به ۲۵ بانک رسید.

سه بانک از مجموع بانک‌های کشور تاکنون درخواستی برای صدور مجوز به بانک مرکزی ارسال نکرده‌اند، پیش از این بانک‌های ملی ایران، مسکن، رفاه کارگران، توسعه تعاون، خاورمیانه، پاسارگاد، پارسیان، سینا، سامان، اقتصاد نوین، شهر، ایران‌زمین، سرمایه، گردشگری، ایران و ونزوئلا و همچنین مؤسسات اعتباری نور و ملل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بودند که از بانک مرکزی مجوز انتشار این اوراق را دریافت کرده‌اند بودند.

مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری عام در نشست روز سوم دی‌ماه سال جاری هیئت عامل بانک مرکزی تصویب و در همان روز به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.

این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب ۲۳ درصد منتشر می‌شود و فروش آن صرفاً برای افراد حقیقی ایرانی بالای ۱۸ سال مجاز است مدت این اوراق حداکثر یکساله است. اما بانک مرکزی به بانک‌ها این اجازه را داده است که این اوراق را با سررسید‌های زیر یکسال نیز منتشر کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها