
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
به گزارش جام جم آنلاین، دکتر یحیی صالح طبری، در ارتباط با حوادثی که از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه به این سازمان اعلام شده است گفت: در این مدت در مجموع ١٩ هزار و ٨٨۴ مأموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس تهران ثبت شد.
وی ادامه داد: در پی مأموریتهای انجام شده چهار هزار و ٣٧٣ نفر به مراکز درمانی منتقل شده و ١۵ هزار و ۵١١ نفر نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردهاند.
صالح طبری در باره تعداد تماسهای برقرار شده با اورژانس نیز گفت: ۴٧ هزار و ٢٢ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس تهران برقرار شد، اما متاسفانه از تعداد کل تماسها سه هزار و ۵٧٨ مورد مزاحمت تلفنی بود.
رییس مرکز اورژانس تهران افزود: از مجموع مأموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۲۵۶۲ مورد حوادث ترافیکی و ۱۷۳۲۲ مورد حوادث غیرترافیکی بوده است.
وی درباره تعداد افرادی که طی این مدت دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند نیز گفت: در این بازده زمانی ۹۵ نفر دچار مسمومیت با گاز منواکسیدکربن شدند که متاسفانه این آمار نسبت به هفته گذشته افزایش یافته است.
صالح طبری درباره تعداد پروازهای انجام شده از سوی اورژانس هوایی نیز اظهار کرد: طی هفته گذشته، اورژانس هوایی ۲ سورتی پرواز داشته است.
رییس مرکز اورژانس تهران در پایان درباره حوادث ویژه هفته گذشته افزود: تصادف تریلی و پراید با ۵ مصدوم و تصادف پراید و هیوندای و موتور با ۵ مصدوم از جمله حوادث ویژه هفته قبل در تهران بودند.
منبع: ایسنا
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
جهانگیر الماسی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با نادر فلاح؛ از بازیگری تا کارگردانی نمایشی درباره دهخدا
گفتوگوی «جامجم» با امیرحسین مدرس
گفتوگوی «جامجم» با تهیهکننده و کارگردان یک سریال کرونایی