معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی کرمانشاه؛

مجتمع‌های “بین‌راهی” کرمانشاه، با ابتدایی‌ترین امکانات!

علی اصغر رشنو، بااشاره به فعالیت حدود ۹۰ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در سطح استان کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه سطح امکانات این مراکز بسیار ابتدایی بوده و عمدتا معطوف به فروش بنزین و گازوئیل به مسافران شده است.
کد خبر: ۱۳۸۹۲۱۲

جام جم آنلاین؛ معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی کرمانشاه، امکانات مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی کرمانشاه را ابتدایی توصیف کرد و از اختصاص اعتبار برای تقویت زیرساخت آنها خبر داد.

علی اصغر رشنو، بااشاره به فعالیت حدود ۹۰ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در سطح استان کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه سطح امکانات این مراکز بسیار ابتدایی بوده و عمدتا معطوف به فروش بنزین و گازوئیل به مسافران شده است.

وی با بیان اینکه برنامه ساماندهی و تقویت زیرساخت این مجتمع‌ها را در دستورکار قرار داده‌ایم، افزود: از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان برای این موضوع اعتبار لحاظ شده است.

رشنو اعلام کرد: طبق برنامه مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی استان که دارای مشکلاتی در بحث گازرسانی، اجرای برق، آبرسانی و… هستند به ما اطلاع می دهند تا این زیرساخت ها را به صورت رایگان برای آنها تامین کنیم.

رشنو میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای کمک به مجتمع های بین راهی کرمانشاه را حدود ۶۵ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: پس از آن باید به سراغ ساماندهی و لزوم ارائه خدماتی دیگر همچون ایجاد تعمیرگاه و بهسازی و نوسازی نمازخانه، سرویس بهداشتی و رستوران و… بروند.  

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که میراث فرهنگی استان رویکرد  تعریف محورهای جدید گردشگری در مناطق مختلف استان را در دستور کار قرارداده، بنابراین باید مجتمع های رفاهی بین راهی هم بتوانند خدمات مناسبی را به مسافران داخل و خارج از استان که به آنها مراجعه می کنند، بدهند.  

وی اظهار کرد: تا سال گذشته فعالیت مجتمع های خدماتی رفاهی زیر نظر اداره کل راهداری بود که تمامی فعالیت های آنها زیرمجموعه وزارت میراث فرهنگی قرار گرفته تا ارائه خدمات به مسافران را در آنها ارتقاء دهیم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها