زیدان برای کار خیر سوار فراری شوماخر شد

مایکل شوماخر روز شنبه 30 ژوئن زین الدین زیدان را با لذت و هیجان رانندگی با سرعت زیاد آشنا کرد. این دو قهرمان بسیار محبوب بازنشسته روز شنبه در حاشیه
کد خبر: ۱۳۸۶۷۱
رقابت برای تعیین خط گراند پری فرمول یک فرانسه برای امور خیریه به پیست اتومبیلرانی مانیی کور رفته بودند.
مایکل شوماخر ، قهرمان سابق فرمول یک زین الدین زیدان ، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال فرانسه را سوار فراری FXX خود کرد و دوبار به همراه او پیست مانیی کور را دور زد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، زین الدین زیدان که از سال 2001 پدرخوانده انجمن اروپایی مبارزه با لوکودیستروفی (نوعی بیماری خونی مادرزادی) است گفت ، قبل از سوار شدن می خواستم زرنگ بازی درآورم ، اما پس از سوارشدن او فهمید ... با این حال خیلی لذت بردم.
زیدان افزود ، من خیلی خوشحالم که اینجا همراه مایکل شوماخر برای حمایت از انجمن اروپایی مبارزه با لوکودیستروفی و انستیتوی مغز و نخاع هستم.
هر هفته در فرانسه بین 3 تا 6 نوزاد و در اروپا بین 20 تا 40 نوزاد مبتلا به بیماری مادرزادی لوکودیستروفی متولد می شوند.

مایکل شوماخر که ازانستیتوی مغز و نخاع حمایت می کند ، به نوبه خود گفت ، ما که زندگی عالی و لذت بخشی داریم باید به فکر افرادی باشیم که با این مشکلات مواجه هستند.
شوماخر قهرمان 7 دوره رقابت های فرمول یک رانندگی زیدان را پشت فرمان یک فراری FXX مشکی مدل ماورای فراری انزو با موتوری به قدرت 800 اسب به عهده گرفت و دوبار طول مسیر پیست مانیی کور را پیمود و او را با لذت و هیجان رانندگی با سرعت بالا آشنا کرد.

زیدان گفت ، من به عنوان یک پدر خود را در برابر بیماری هایی مانند لوکودیستروفی مسوول احساس می کنم و باید کاری انجام دهم. باید در مورد انجمن اروپایی مبارزه با لوکودیستروفی صحبت کرد زیرا خانواده هایی وجود دارند که با این مشلات مواجه هستند و من اینجا هستم تا مردم مطلع شوند که باید به این افراد کمک کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها