ویمبلدون: صعود ارغوان رضایی ، فدرر ، مورسمو و نادال
ارغوان رضایی، تنیسور فرانسوی ایرانی تبار، راجر فدرر ، تنیسور سوئیسی ، سید یک مردان جهان ، آملی مورسمو ، تنیسور فرانسوی و رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی ، سید 2 مردان جهان
کد خبر: ۱۳۸۵۷۰
روز پنجشنبه 28 ژوئن در چهارمین روز گرند اسلم تنیس ویمبلدون لندن با پیروزی دربرابر حریفان خود به مرحله بعد صعود کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، ارغوان رضایی، تیسور فرانسوی ایرانی تبار موفق شد فارانچسکا اسکیاوونه ، تنیسور کهنه کار ایتالیایی را در 3 ست و با نتایج 4-6 ، 6-2 و 4-6 شکست دهد.
راجر فدرر ، تنیسور سوئیسی درادامه دیداری که چهارشنبه شب به دلیل بارندگی متوقف شده بود خوان مارتین دل پوترو ، تنیسور آرژانتینی را در 3 ست و با نتایج 2-6 ، 5-7 و 1-6 شکست داد.
آملی مورسمو ، تنیسور فرانسوی در 2 ست پیاپی و با نتایج 1-6 و 2-6 در برابر ایوون موسبرگر، تنیسور اتریشی پیروز شد.
رافائل نادال ، تنیسور اسپانیایی در 3 ست متوالی و با نتایج 2-6 ، 4-6 و 1- 6 ورنراشوئر ، تنیسور اتریشی را در هم شکست.
در دیگر دیدارهای مهم روز چهارم گرند اسلم ویمبلدون این نتایج به دست آمدند:
ونوس ویلیامز، تیسور آمریکایی به آسانی در 2 ست متوالی و با نتایج - و - هانا سرومووا ، تنیسور چک را شکست داد.
ماریا شاراپووا ، تنیسور روس ، سید 2 بانوان جهان در دیداری یکطرفه سورین برمون ، تنیسور فرانسوی را در 2 ست متوالی و با نتایج 0-6 و 3-6 از پیش رو برداشت.
لیتون هویت ، تنیسوراسترالیایی به آسانی در 3 ست متوالی و با نتایج 2-6 ، 2-6 و 1-6 سیمونه بولئیی ، تنیسور ایتالیایی را مغلوب کرد.
سوتلانا کوزنتسووا ، تنیسور روس در برابر بتانی ماتک ، تنیسور آمریکایی در 2 ست پیاپی و با نتیج 6-7 و 4-6 پیروز شد.
پل هانری ماتیو ، تنیسور فرانسوی در 3 ست متوالی وبا نتایج 3-6 ، 4-6 و 3-6 دیوید فه رر ، تنیسور اسپانیایی را مغلوب کرد.
نادیا پترووا ، تنیسور روس به آسانی سانیا میرزا ، تنیسور هندی را در 2 ست پیاپی و با نتایج 2-6 و 2-6 شکست داد.