خارج کردن توده‌های پنج و سه و نیم کیلوگرمی از شکم ۲ بیمار

معصومه حیدری مسئول اتاق عمل جنرال بیمارستان از خارج کردن توده‌های بزرگ از شکم دو بیمار زن خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۴۹۴۳

خوزستان - جام جم آنلاین : به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام خمینی(ره) اهواز،حیدری در این خصوص گفت: پزشکان بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز یک توده پنج کیلوگرمی را از شکم یک خانم ۳۸ ساله با موفقیت خارج کردند.


وی ادامه داد: این توده با ابعاد ۵۰ در ۶۰ سانتی متری که باعث ایجاد تورم و درد در ناحیه شکم بیمار شده بود، با تلاش پزشکان جراح از شکم او خارج شد.


مسئول اتاق عمل جنرال نیز افزود: پزشکان  بیمارستان امام خمینی(ره) در عمل جراحی دیگری طی هفته اخیر، توده‌ای به وزن سه و نیم کیلوگرم را از شکم یک خانم ۵۰ ساله خارج کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها