به گزارش جام جم آنلاین یزد ، مهران فاطمی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان یزد، به آیین نامه پیشنهادی شورای مساجد استان در خصوص چارچوب فعالیت های مساجد اشاره کرد و اظهارداشت: این آئین نامه مبتنی بر اسناد بالادستی و تجربیات موجود و با نگاه هدایت، حمایت و نظارت در راستای رسیدگی هرچه بهتر به مسائل و تقویت جایگاه مساجد در جامعه، بازبینی شود.
وی در ادامه به گزارشات ارائه شده در جلسه در خصوص تشکیل کارگروه اندیشه ورزی به منظور تبیین مسائل فرهنگی در حوزه گردشگری اشاره و به تدوین ملاحظات فرهنگی گردشگری با حضور فعالین این حوزه تاکید کرد.
فاطمی با اشاره به نگاه ویژه استان به حوزه فرهنگ، تصریح کرد: منظور ما از فرهنگ عمومی؛ فرهنگ قرآنی و اهل بیت(ع) است که این فرهنگ هیچ منافاتی با فرهنگ ایرانی ما ندارد.
استانداریکی از طرح های ارزشمند و ابتکاری استان در حوزه فرهنگ را طرح تربیت 4هزارحافظ قرآن کریم به نیابت از 4هزار شهید استان دانست و خاطرنشان ساخت: این طرح، یک ابر پروژه فرهنگی در استان است که حمایت های لازم جهت تحقق این هدف در مدت ۴ سال انجام خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ