طرز تهیه دسر خرمالو

یک دسر فصلی

کد خبر: ۱۳۷۸۱۲۵
نویسنده ​​​​​​​مژده مظهری - چاردیواری

چه می‌خواهیم؟
بادمجان بزرگ و گوشتی: 2عدد
ارده: یک لیوان
سیر تازه: 2حبه
ماست: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: 2عدد
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
سماق: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

چطوری درست کنیم؟
پوست بادمجان‌ها را گرفته و در فر گریل کرده و وقتی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و خرد می‌کنیم. البته می‌توانیم بادمجان‌ها را با پوست روی اجاق گرفته و کبابی کنیم سپس پوستش را گرفته و درغذاساز ریخته و خرد کنیم. سپس پوست سیرها را گرفته و همراه آب لیموترش تازه، ارده، نمک، فلفل سیاه، سماق و ماست به بادمجان له‌شده اضافه کرده و دوباره در غذاساز ریخته و مخلوط می‌کنیم. در نهایت این غذای خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال می‌گذاریم و وقتی خنک شد روی آن روغن زیتون و جعفری خردشده ریخته و با نان تازه سرو می‌کنیم. باباغنوش را دو تا سه روز می‌توانیم در ظرف در بسته و در یخچال نگه‌داریم.

نکات مهم آشپزی
 ***در صورت تمایل می‌توانیم دو قاشق غذاخوری رب انار ملس به غذا اضافه کنیم که طعم آن را بسیار خوب می‌کند.
 ***افزودن ماست باعث لطیف‌تر شدن باباغنوش می‌شود البته باید توجه داشت که ماست آبکی نباشد.
 ***برای بهترشدن طعم آن می‌توانیم نوک قاشق چایخوری پودر زیره اضافه کنیم.
 ***بامجان‌ها حتما باید درشت و گوشتی باشد. می‌توانید از بادمجان‌های دلمه‌ای هم استفاده کنید .

منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها