چه میخواهیم؟
بادمجان بزرگ و گوشتی: 2عدد
ارده: یک لیوان
سیر تازه: 2حبه
ماست: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: 2عدد
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
سماق: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
چطوری درست کنیم؟
پوست بادمجانها را گرفته و در فر گریل کرده و وقتی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و خرد میکنیم. البته میتوانیم بادمجانها را با پوست روی اجاق گرفته و کبابی کنیم سپس پوستش را گرفته و درغذاساز ریخته و خرد کنیم. سپس پوست سیرها را گرفته و همراه آب لیموترش تازه، ارده، نمک، فلفل سیاه، سماق و ماست به بادمجان لهشده اضافه کرده و دوباره در غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم. در نهایت این غذای خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال میگذاریم و وقتی خنک شد روی آن روغن زیتون و جعفری خردشده ریخته و با نان تازه سرو میکنیم. باباغنوش را دو تا سه روز میتوانیم در ظرف در بسته و در یخچال نگهداریم.
نکات مهم آشپزی
***در صورت تمایل میتوانیم دو قاشق غذاخوری رب انار ملس به غذا اضافه کنیم که طعم آن را بسیار خوب میکند.
***افزودن ماست باعث لطیفتر شدن باباغنوش میشود البته باید توجه داشت که ماست آبکی نباشد.
***برای بهترشدن طعم آن میتوانیم نوک قاشق چایخوری پودر زیره اضافه کنیم.
***بامجانها حتما باید درشت و گوشتی باشد. میتوانید از بادمجانهای دلمهای هم استفاده کنید .
منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد