هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر کل شیلات هرمزگان از مجتمع پرورش میگوی ۳۲۰ هکتاری مقام بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومي شيلات هرمزگان، عبدالرسول دریایی در حاشیه بازدید از این مجتمع پرورش میگو گفت: ارتقای مکانیزاسیون و مدیریت مناسب مزارع پرورش میگوی مجتمع مقام نقش بسزایی در افزایش تولید آن داشته است .بطوریکه در کراپ اول در استخرهای مکانیزه به هوادهی و غذاپاش در سال جاری تا ۶ تن در هکتار میگوی با کیفیت برداشت شده است.
دریایی تصریح کرد: میگوی تولیدی در این مجتمع از نوع وانامی است و این مجتمع پرورش میگو در سال با اشتغال حدود ۱۰۰نفر برای دو دوره در سال تولید دارد .
گفتنی است هرمزگان با تولید حدود ۳۷۰ هزار تُن مجموع صید و صیادی و آبزی پروری رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است که این آمار نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور را دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا