سردار رادان: امروز سیمای جامعه در موضوع بدپوششی تغییر کرده است
فارس: فرمانده نیروی انتظامی تهران گفت: با اشاره به اجرای طرح امنیت اجتماعی گفت: امروز در موضوع بدپوششی سیمای جامعه عوض شده و ذائقه مردم نیز به سمت خرید پوشاک مناسب تغییر نموده است.
کد خبر: ۱۳۷۵۴۵
سردار احمدرضا رادان در همایش مبانی و راهبردهای افزایش امنیت اجتماعی افزود: در اجرای طرح امنیت اجتماعی افزایش تراز امنیت اخلاقی، اجتماعی در بین شهروندان، کاهش کج رویها و ناسازگاریها و ناهنجاری های اجتماعی که نتیجه فراموش شدن بعضی از مبانی های اجتماعی بود مد نظر قرار گرفت.
وی گفت: اجرای این طرح باعث فراهم شدن بستر مناسب برای نیازهای فرهنگی و اجتماعی که در امنیت اجتماعی جامعه دخیل هستند، گردید.
وی اجرای طرح امنیت اجتماعی از سوی نیروی انتظامی را برآورده کردن توقعات به حق مردم دانست و گفت: در اجرای این طرح اولین موضوعی که در بعد سیاست های کلان مورد تأکید قرار گرفت جلوگیری از برخورد تند و خشن در برخی از مأموریتها مانند موضوع بدحجابی و برخورد تند و خشن در برخی از قلمروها مانند اراذل و اوباش مدنظر قرار گرفت.
سردار رادان با اشاره به همکاری موثر دستگاه قضایی و دادستانی تهران با نیروی انتظامی گفت: در اجرای قانونی وظایف خودمان برخی ها تلاش کردند تا بین نیروی انتظامی و دستگاه قضایی روزنههایی به وجود آورده و شکافی عمیق ایجاد کنند که این امر ناکام ماند.
وی با اشاره به بهره گیری از پتانسیل ارزشمند رسانه ها و مطبوعات در اجرای طرح گفت: همکاری ارزشمند رسانه ها و مطبوعات که در اطلاع رسانی و هماهنگی های صورت گرفته نقش موثری داشتند به همراه همکاری سایر نهادهای کشور باعث شد تا طرح امنیت اجتماعی به خوبی اجرا شود.
وی ادامه داد: هم اکنون در مورد بدپوششی سیمای جامعه عوض شده و ذائقه مردم و فروشنده های پوشاک در خرید و ارائه پوشاک تغییر کرده است.
وی ادامه داد: طرح امنیت اجتماعی نیاز به استمرار دارد و ما در این راه تمامی تلاش خود را خواهیم نمود.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به کاهش مزاحمتها ، سرقت به عنف ، زورگیری و آدم ربایی در دو ماه گذشته گفت: طرح برخورد با اراذل و اوباش باعث کاهش آمار جرائم در تهران شد که این امر نشان می دهد اراذل و اوباش موضوعی پیوسته با جرائم دیگر است.
وی ادامه داد: تلاش می کنیم در برخی از ابعاد طرح را مورد برسی عالمانه قرار داده و همچنین دورنمای آینده آن را ترسیم کنیم.