به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ دکتر مسعود پایدار در این جلسه با اشاره به جلسه پیشگیری که پیش از این نشست و اخیراً در تهران برگزار شد اظهار کرد: همه دیدگاهی کشور اهمیت و نسبت بودجه را به پیشگیری اختصاص می دهند.
دکتر پایدار افزود: در گذشته وقتی بحث پیشگیری می آمد، بیشتر نظرها روی سالمندان و یا مرکز نگهداری شبهه خانواده بود، امروز از نظر سنی نوجوانان و زنان بیشتر در برنامه های ما جا دارند.
معاون توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی استان تاکید کرد: اکثر اختلالات روانشناسی رگه هایی از نوجوانی دارد و اهمیت زنان بر کسی پوشیده نیست، یکی از آسیب های اجتماعی زنانه شده و مسائل مربوط به زنان مهم و در مباحث مطرح شده است.
دکتر پایدار در ادامه با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه حدود ۳۲ مرکز پیشگیری فعال، و ۴۵۰ مجوز که بیش از۲۰۰ مجوز مربوط به پیشگیری است وجود دارد گفت: ۵۰٪ مجوزهای بهزیستی مختص پیشگیری است و هم اکنون ۴۱۷ نفر در ماده ۱۶ نگهداری می شوند، ۲۰۰ نفر در تبصره ۲ و حدود ۳۰۰۰نغر در مرکز ۱۵ می باشند، و دیدگاه کلی کشور این است که بحث ابتدایی پیشگیری تقویت شود.
لازم به ذکر است، مباحث این کارگاه از سه شنبه دهم خرداد آغاز و به صورت سه روزه تا فردا دوازدهم خرداد ادامه دارد./ مهین رحمانی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند