مردجوان را به خاطر بدهی 47هزارتومانی ربودند

مردی که به خاطر طلب 47هزار تومانی خود همراه دوستانش ، مرد بدهکار را ربوده و به منزلی انتقال داده بود، دستگیر شد و فرد ربوده شده از اسارتگاه ربایندگان آزاد شد.
کد خبر: ۱۳۶۸۰۴

به گزارش خبرنگار جام جم ، 2روز پیش زن جوانی به دادسرای امور جنایی کرج مراجعه و از اعضای یک باند آدم ربا شکایت کرد.
شاکی در تشریح ماجرا گفت: چند ساعت پیش ، راکبان یک دستگاه موتورسیکلت سراغ شوهرم آمدند و شوهرم با آنها شروع به صحبت کرد و گمان من این بود که آنها از دوستان شوهرم هستند.

ربوده شدن زوج جوان از مقابل محل سکونت


وی افزود: 10دقیقه بعد صدای کمک خواهی شوهرم را شنیدم. شتابان به خیابان آمدم و متوجه شدم که موتورسواران قصد دارند شوهرم را با خود ببرند که با داد و فریادهایم ، همسایه ها متوجه ماجرا شده و به سمت ما آمدند که 2مرد جوان ناکام ماندند و متواری شدند.
شاکی ادامه داد: یک ساعت بعد، همان دو مرد همراه 3نفر دیگر با زور و تهدید وارد منزلمان شدند و من و شوهرم را سوار یک دستگاه خودروی پراید کردند و همراه خود بردند. ردپای یک آشنا در آدم ربایی مردان آدم ربا در میانه راه ، مرا از خودرو به بیرون انداختند و به مسیر خود ادامه دادند. از سرنوشت شوهرم بی اطلاع هستم و فقط یادم هست چهره یکی از متهمان شباهت زیادی به مرد مصالح فروشی داشت که شوهرم پیش از این ، با وی معامله کرده بود.
با اطلاعاتی که شاکی در اختیار بازپرس پرونده قرار داد، دستور قضایی مربوط صادر شد و ماموران انتظامی جستجوی ویژه ای را برای یافتن مخفیگاه ربایندگان و نجات مرد ربوده شده آغاز کردند.

نقشه آدم ربایی برای وصول طلب


در ادامه تحقیقات پلیسی ، مرد مصالح فروش به عنوان مظنون تحت تعقیب قرار گرفت و در پی یک عملیات ضربتی ، دستگیر و برای ادامه تحقیقات به مرکز پلیس منتقل شد و مورد بازجویی قرار گرفت و بصراحت اعتراف کرد و گفت: به خاطر این که شوهر شاکی 47هزار تومان به من بدهکار بود، نقشه ربودن مرد جوان را کشیدم و به کمک دوستانم آن را عملی کردم. مرد ربوده شده اکنون در منزلی در خرمدشت کرج زندانی است.
به دنبال اعتراف مرد آدم ربا، ماموران به این محل اعزام شدند و هیچ اثری از دیگر ربایندگان و فرد ربوده شده نیافتند تا این که به مرکز پلیس خبر رسید که مرد ربوده شده به یکی از کلانتری ها مراجعه و بیان کرده است ؛ ربایندگان وقتی پی به حضور پلیس برده اند، یک ساعت پیش ، او را از اسارتگاه خارج کرده اند و با رها کردن وی در یکی از خیابان ها متواری شده اند.
بنابراین گزارش ، با اطلاعاتی که مرد ربوده شده در اختیار ماموران قرار داد، ماموران انتظامی تحقیقات گسترده ای را برای یافتن مخفیگاه 5آدم ربای فراری آغاز کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها