
به گزارش جام جم آنلاین کردستان، پیمان اسکندری در ادامه بازدید از واحد های تولیدی شهرستان سقز با حضور در فرمانداری سقز و دیدار با فرماندار اظهار کرد : مطالبه گری کشاورزان این منطقه در راستای حفظ منابع طبیعی قابل تحسین است و این مطالبه گری تعهد به خدمت بیشتر را برای نهاد کشاورزی ایجاد می کند .
وی افزود: در بحث تنظیم جهاد کشاورزی سقز نیز عملکرد بسیار خوبی داشته که منشاء این رضایتمندی همکاری بسیار خوب دستگاههای مرتبط با جهاد کشاورزی شهرستان سقز است .
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت : تغییر رویکرد صدور مجوزها با نظارت و حراست بیشتر در راستای رفع تداخلات انجام خواهدشد این تغییر می تواند از بروز هرگونه تخلف جلوگیری نماید.
اسکندری در پایان تاکید کرد : برای تحقق اهداف و انتظارات بر حق بهره برداران بخش کشاورزی مشاوره و استفاده از تجربیات آنها برای ایجاد همکاری بیشتر با بخش کشاورزی استان اولویتی غیر قابل انکار است که باید همکاران جهاد کشاورزی این مهم را مدنظر داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی