کلم بروکلی یک سبزی غنی و مملو از طیف گسترده ای از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و سایر ترکیبات زیست فعال است. گنجاندن سبزیجات برگ سبز در رژیم غذایی روزانه می تواند به کاهش التهاب، بهبود کنترل قند خون، تقویت ایمنی و بهبود سلامت قلب کمک کند.
کد خبر: ۱۳۶۳۵۳۱

به گزارش جام جم آنلاین، بروکلی علاوه بر این که برای بدن بسیار مفید است، طعم خوشمزه ای نیز دارد. به گفته پژوهشگران اگر به دنبال بهترین سبزیجات برای افزودن به غذای اصلی تان هستید، به سراغ بروکلی بروید. در اینجا نگاهی به مزیت های فوق ‌العاده کلم بروکلی می ‌اندازیم که ممکن است از آنها بی اطلاع باشید.

رشد ویروس ها را کند می کند

سبزی های برگ دار نه تنها برای سلامتی مفید هستند بلکه ممکن است به پایان دادن به همه گیری ویروس کرونا نیز کمک کنند.

یک مطالعه اخیر شواهدی را نشان می دهد که ماده شیمیایی موجود در کلم بروکلی و سایر سبزیجات چلیپایی ممکن است یک روش جدید قوی برای مبارزه با کرونا و سرماخوردگی ارائه دهد.

ترکیب طبیعی سبزی‌های برگ ‌دار که به سولفورافان تبدیل می ‌شود در کلم بروکلی فراوان است. مردم می ‌توانند سولفورافان طبیعی را از منابع غذایی متداول متعددی از جمله کلم بروکلی، جوانه‌ ها، گیاهان بالغ مختلف و همچنین دم کرده یا دانه‌ های جوانه به دست آورند.

کمک کننده در درمان سرطان

به گفته دانشمندان، ترکیب موجود در کلم بروکلی ممکن است به هموار کردن راه برای درمان سرطان بیانجامد. یافته ها نشان می دهد که یک مولکول در این سبزیجات به ترکیب 3،3'-Diindolylmethane یا DIM تجزیه می شود.

به گزارش سیناپرس،دانشمندان معتقدند که این ترکیب می تواند باعث مرگ سلول های سرطانی در بیماران مبتلا به سرطان پستان، پروستات و روده بزرگ شود.

ممکن است عجیب به نظر برسد که یک ترکیب کشنده سلول به یک ارگانیسم کمک می کند بیشتر زنده بماند، اما این مطالعه توضیح می دهد که DIM سلول هایی مانند تومورهای سرطانی را هدف قرار می دهد که خارج از کنترل در حال تکثیر هستند.به گزارش سیناپرس، علاوه بر این، یافته ها همچنین نشان می دهد که DIM باعث ایجاد اتوفاژی در سلول های سرطانی می شود.

سلامت رگ های خونی را تضمین می کند

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف زیاد سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی و گل کلم می تواند کلید سلامت عروق خونی باشد.

بیماری عروق خونی وضعیتی است که شریان ها و سیاهرگ ها را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند جریان خون را در سراسر بدن محدود کند. تجمع رسوبات چربی در آئورت نشانگر اصلی بیماری عروق خونی است که بزرگترین عامل حمله قلبی و سکته است.

نتایج نشان می ‌دهد زنانی که روزانه بیش از ۴۵ گرم سبزیجات چلیپایی می ‌خورند، ۴۶ درصد کمتر احتمال تجمع کلسیم در آئورت دارند.

علاوه بر این، یکی از اجزای خاصی که به وفور در بروکلی یافت می ‌شود، ویتامین K است که ممکن است در مهار فرآیند کلسیفیکاسیون که در رگ‌های خونی اتفاق می ‌افتد نقش داشته باشد.

داشتن روده سالم تر

نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد که کلم بروکلی ممکن است درمان مشکلات گوارشی روده باشد. دانشمندان دریافتند جوندگانی که رژیم غذایی آنها شامل کلم بروکلی است، بهتر با علائم گوارشی مانند نشتی روده و کولیت مقابله کردند.

به گفته محققان، یکی از ترکیبات شیمیایی که از طریق مصرف بروکلی تولید می شود، ایندولوکاربازول یا ICZ نامیده می شود که کاتالیزوری برای تعادل در روده و ارتقای سیستم ایمنی بدن است.

این عامل به تنظیم روده کمک کرده و می تواند به جلوگیری از ایجاد بسیاری از بیماری های مرتبط با روده از جمله بیماری کرون و برخی از انواع سرطان کمک کند.

برای مادران باردار مفید است

مطالعات نشان می دهد که مصرف کلم بروکلی، تخم مرغ و گوشت بدون چربی در دوران بارداری می تواند به مادران برای داشتن فرزندان سالم تر کمک کند. مصرف دو برابر مقدار توصیه شده کولین منجر به تمرکز بهتر کودکان می شود.

منابع رایج کولین عبارتند از: زرده تخم مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، ماهی، مرغ، آجیل و سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی.

یافته های پژوهش ها نشان می دهد فرزندان مادرانی که ۹۳۰ میلی ‌گرم کولین در دوران بارداری خود مصرف می کنند، دقت بالایی در دوران کودکی دارند.

علاوه بر این، یافته ‌ها نشان می ‌دهد که کولین نوزادان را در برابر تأثیرات شناختی استرس، قرار گرفتن در معرض الکل جنینی، اوتیسم، صرع، سندرم داون و بیماری آلزایمر محافظت می ‌کند.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها