به گزارش جام جم آنلاین البرز:
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت:کلزا گیاهی با دانههای روغنی است که برای تولید روغنهای خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد و فارغ از جنبه کشاورزی در رشد صنعت غذایی نیز تاثیر زیادی دارد، به طوری که امروزه بیشتر روغنهای مصرفی در صنعت مواد غذایی، در طی فرایندهایی از دانههای کلزا به دست میآید.
الماسی افزود: کاهش ۵۰ درصدی هزینه تولید، حفظ بقایای گیاهی در سطح خاک و نفوذ بیشتر آب در خاک و همچنین صرفهجویی در وقت از مزایای کشت مستقیم به شمار میرود.
او گفت: با توجه به استراتژیک بودن کشت کلزا به عنوان یک کشت مطلوب در کنترل بیماری علف هرز و با توجه به وابستگی ۹۰ درصدی کشور به روغن خوراکی، لزوم توسعه کشت کلزا دو چندان شده است .
به گفته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ کلاسهای ترویجی از برنامههایی است که در جهاد کشاورزی برای کشاورزان و علاقهمندان در دستورکار قرار دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است