تمایل فعالان اقتصادی به ایجاد پایگاه‌های تجاری در قرقیزستان

فعالان اقتصادی خراسان رضوی، خواستار ایجاد پایگاههای دائمی تجاری توسط ایران در قرقیزستان شدند .
فعالان اقتصادی خراسان رضوی، خواستار ایجاد پایگاههای دائمی تجاری توسط ایران در قرقیزستان شدند .
کد خبر: ۱۳۶۳۰۲۰

به گزارش جام جم آنلاین  خراسان رضوی ، "تورداکن سی دیکف" در بازدید از تولیدات تجهیزات پیشرفته  مخابراتی یک واحد دانش بنیان مستقر در شهرک فناوری صنایع غذایی و همچنین شهرک صنعتی توس مشهد، تلاش محققان و صنعتگران ایرانی را ستود.سفیر قرقیزستان در ادامه  از واحد‌های تولید تجهیزات الکترونیکی (نیان الکترونیک) واقع در شهرک صنعتی توس و تولید چای و دمنوش (شاهسوند) در شهرک فناوری صنایع غذایی دیدن کرد.
مجید علیرخواه، معاون برنامه ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی نیز در نشست با سفیر قرقیزستان در محل شهرک فناوری صنایع غذایی مشهد، گزارشی از وضعیت شهرک‌های صنعتی استان و واحد‌های تولیدی مستقر در آن، و توانمندی‌ها و مزیت‌های این واحد بویژه واحد‌های دانش بنیان مطرح کرد.
فعالان اقتصادی خراسان رضوی نیز در این نشست به تشریح مشکلات تجارت با کشور قرقیزستان پرداختند و خواستار ایجاد پایگاه‌های دائمی تجاری توسط ایران در قرقیزستان شدند.
سفیر قرقیزستان به علاقه مندی کشورش به حضور سرمایه گذاران ایرانی اشاره و بیان کرد: واحد‌های تولیدی استان خراسان رضوی که بخشی از مواد اولیه خود را از کشور قرقیزستان تامین می‌کنند، می‌توانند در آن کشور اقدام به سرمایه گذاری کنند.
۳۵۲ شرکت دانش بنیان  در خراسان رضوی فعالند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها