ناکامی سارقان طلافروشی در حاجی آباد

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از ناکامی سارقان در سرقت از مغازه طلافروشی به دلیل فعال شدن سریع سیستم هشدار الکترونیک، سیستم دودزا و استفاده از شیشه هاي ضد گلوله در شهرستان حاجی آباد خبر داد.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از ناکامی سارقان در سرقت از مغازه طلافروشی به دلیل فعال شدن سریع سیستم هشدار الکترونیک، سیستم دودزا و استفاده از شیشه هاي ضد گلوله در شهرستان حاجی آباد خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۲۵۱۳

به گزارش جام جم انلاین هرمزگان،فرمانده انتظامی استان هرمزگان از ناکامی سارقان در سرقت از مغازه طلافروشی به دلیل فعال شدن سریع سیستم هشدار الکترونیک، سیستم دودزا و استفاده از شیشه هاي ضد گلوله در شهرستان حاجی آباد خبر داد.

 

سردار "غلامرضا جعفری" در تشريح جزئیات اين خبر گفت: برابر اعلام هشدار از طریق سیستم الکترونیک به مرکز فوریت های پلیس 110 در خصوص وقوع يک فقره سرقت از مغازه طلا فروشي در مرکز شهر حاجی آباد،  بلافاصله مأموران برای رسیدگی به موضوع به محل اعلامي اعزام شدند.

 

وی افزود: با حضور مأموران در محل مشاهده شد که سارقان که سه نفر بوده اند حدود ساعت هشت شب به سوی این طلافروشی تیراندازی نموده که خوشبختانه به علت هوشیاری صاحب مغازه و رعایت هشدارها و ملاحظات پلیسی و مجهز نمودن به سیستم های ضد سرقت و ویترین ضدگلوله سارقان ناکام مانده و با توجه به حضور مأموران و تجمع شهروندان از محل متواری شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها