رئیس کل بانک مرکزی:

رمز پول ملی امسال راه اندازی می‌شود

رئیس بانک مرکزی درباره راه‌اندازی رمز پول ملی گفت: در حال پیگیری بحث رمز پول ملی در بانک مرکزی هستیم و ان‌شاالله امسال رمز پول ملی راه اندازی می‌شود.
کد خبر: ۱۳۶۲۴۸۷

به گزارش جام جم آنلاین، علی صالح‌آبادی رئیس کل بانک مرکزی کشور در حاشیه نشست کمیسون صنایع و معادن مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این جلسه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های نظام بانکی ارائه شد.

وی با بیان اینکه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز در این جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که مقرر شد در جلسه دیگری این موارد بررسی شود، افزود: مهم‌ترین دغدغه نمایندگان هدایت تسهیلات بانکی به سمت تولید است تا رونق تولید محقق شود.

وی اضافه کرد: تا انتهای بهمن ماه سال گذشته نظام بانکی حدود 2500 همت تسهیلات پرداخت کرده که حدود 66 درصد این تسهیلات سرمایه در گردش بنگاه‌ های اقتصادی بوده و 11.5 درصد به ایجاد و توسعه بنگاه‌های اقتصادی اختصاص داشته است.

رئیس بانک مرکزی درباره مهلت اجرای قانون صدور چک و ایجاد امکان اطلاع‌­رسانی پیامکی به گیرنده چک جهت اطمینان و اطلاع وی از ثبت چک در سامانه صیاد ، گفت: این پیامک هفته گذشته راه‌اندازی شد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت.

عضو کابینه دولت سیزدهم تصریح کرد: بانک‌ها براساس تکالیفی که در این قانون دارند، باید سرویس‌ها مورد تاکید را ارائه کنند که اگر ارائه نکنند، مشمول مجازات‌های انضباطی می شوند.

صالح آبادی همچنین درباره راه‌اندازی رمز پول ملی، توضیح داد: ما در حال پیگیری بحث رمز پول ملی در بانک مرکزی هستیم و ان‌شاالله امسال رمز پول ملی راه اندازی می‌شود. موضوع رمزارزهای جهان روا نیز در ستاد اقتصادی دولت در حال بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها