وزیر آموزش و پرورش :

خلاقیت و کارآفرینی را در دانش‌ آموزان افزایش می‌دهیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید با روش‌های نوین و مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی را در دانش‌ آموزان افزایش دهیم تا موفق به ارتقای ساحت تربیت اقتصادی و حرفه‌ای نسل‌های آینده کشور و هموارسازی مسیر «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» شویم.
کد خبر: ۱۳۶۰۰۱۵

به گزارش جام جم آنلاین، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در دیدار با کارکنان حوزه ستادی آموزش و پرورش با تبریک سال نو، اظهار کرد: در سال جدید و با همت فرهنگیان کشور باید تلاش روز افزون برای دستیابی به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش در سرلوحه برنامه‌های مختلف نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال 1401، تصریح کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، امید عامل مهمّ حرکت و پیشرفت است. لذا باید با برنامه‌ریزی صحیح و با تلاش، زمینه‌های پیشرفت کشور را فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه «معلم، دانش آموز و مدرسه»، ارکان اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند، گفت: نگاه ویژه دولت سیزدهم، بیش از تمام دستگاه‌های اجرایی بر وزارت آموزش و پرورش است؛ بر همین اساس، نگاه مس‍ؤولان دستگاه تعلیم و تربیت باید بر «مدرسه، معلم و دانش آموز» متمرکز باشد تا بتوانیم با استفاده از این ظرفیت‌های عظیم در اجرای سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب که هر دو از مطالبات مقام معظم رهبری است، گام‌های مؤثری برداریم.

نوری افزود: آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با قرآن، ترویج فعالیت‌ های قرآنی در مدارس و حضور حداکثری دانش آموزان در مسابقات حفظ قرآن، در جهت ارتقای ساحت تربیتی، اعتقادی، عبادی و اخلاقی آنها در دستور کار وزارت آموزش و پرورش در سال 1401 قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت مهارت‌ افزایی دانش‌ آموزان در مدارس گفت: در سال جدید، باید با برنامه‌ریزی‌های صحیح و درست، مدارس را به سمت پرورش دانش‌آموزانی تمام ساحتی، هدایت کنیم.

نوری با تأکید بر اجرایی‌سازی شعار سال 1401 مقام معظم رهبری در آموزش و پرورش، گفت: باید با روش‌های نوین و مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی را در دانش‌آموزان افزایش دهیم تا موفق به ارتقای ساحت تربیت اقتصادی و حرفه‌ای نسل‌های آینده کشور و هموارسازی مسیر «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» شویم.

وی ادامه داد: توجه به استعدادهای درخشان و نخبه‌پروری به ویژه در مدارس مناطق محروم و کم برخوردار کشور باید در دستور کار این وزارتخانه در سال 1401 قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه از همکاران خواست تا با تأسی از شعار سال 1401 مقام معظم رهبری (تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین)، نهایت تلاش و جدیت خود را در راستای تحقق این شعار و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی و به ویژه نظام تعلیم و تربیت به منصه ظهور برسانند.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها