استانداری اصفهان

برنامه تلویزیونی «ســـرآمــــد» ،با موضوع روند تحقق دولت الکترونیک

مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان در برنامه تلویزیونی "سرآمد" از تولیدات صدا و سیمای مرکز اصفهان و اداره کل روابط عمومی استانداری گفت :شهر هوشمند، شهر خلاقی است که امکان دسترسی به خدمات شهری و دولت الکترونیک برای همگان به صورتی عادلانه محقق می گردد
کد خبر: ۱۳۵۸۳۹۳

به گزارش جام جم انلاین اصفهان؛ وی با اشاره به روند تحقق دولت الکترونیک ونظام جامع یکپارچه پاسخگویی ضرورت‌های جاری در موضوع ایجاد زیرساخت ها و توسعه شهر هوشمند، بر همگرایی و مشارکت همه ارکان مدیریت شهری در راستای تحقق شهر هوشمند طی رویکردهای مبتنی بر آرایه های جامعه فرااطلاعاتی و جامعه دانایی محور تاکیدکرد .
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان، در سخنانی شهروندان را محور شکل گیری شهر هوشمند دانسته و بیان داشت: شهر هوشمند، شهر خلاقی است که امکان دسترسی به خدمات شهری و دولت الکترونیک برای همگان به صورتی عادلانه و همه گیر محقق می گردد.
وی در ادامه خواستار توجه همه جانبه به مطالبات همگانی مردم گردید و بر ضرورت ترسیم یک نقش راه بر اساس افق های توسعه پایدار استان و کشور تصریح نمود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها