فوت 4 هزار و 135 بیمار دیگر در شبانه روز اخیر

بر اساس آخرین آمار به روز شده در سایت ورلدومتر در شبانه روز اخیر بیش از 4 هزار بیمار دیگر در سراسر جهان به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
کد خبر: ۱۳۵۷۵۳۸

به گزارش جام جم آنلاین ، 4 هزار و 135 بیمار کرونایی دیگر در سراسر جهان جان خود را از دست دادند تا شمار کلی قربانیان کرونایی از ابتدای همه گیری تا امروز دوشنبه 16 اسفند ماه به عدد 6 میلیون و 20 هزار و 664 نفر برسد.

تا امروز 446 میلیون و 732 هزار و 977 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

نرخ بهبودی از بیماری کرونا از ابتدای همه گیری 98 درصد است و این بدان معناست که دو درصد از کل مبتلایان به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

هم اکنون 60 میلیون و 786 هزار و 743 نفر در سراسر جهان بیمار کرونایی محسوب میشوند.

سویه اومیکرون همچنان ویروس غالب در اکثر نقاط جهان است.

حال 71 هزار و 212 نفر از مبتلایان وخیم است.

آمریکا با 984 هزار و 20 قربانی همچنان بدترین رکورد مرگ و میر ناشی از کرونا را دارد. این کشور تا امروز بیش از 80 میلیون مبتلا نیز داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها