هشدار پلیس درباره خرید از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها

پیش از دریافت کالا و خدمات، پول ندهید

انهدام باندهای سوءاستفاده‌گر از ارز دولتی/ دستگیری ۲۰۳ نفر

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از متلاشی شدن چندین باند سوءاستفاده کننده از ارزهای دولتی خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۵۹۱۳
به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ علی ولی پور گودرزی، درباره اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در برخورد با سوءاستفاده کنندگان از ارز‌های دولتی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در راستای وظایف ذاتی خود برای تامین امنیت اقتصادی و جلوگیری از سوءاستفاده از بیت المال ۸۰ شرکت صوری را که اقدام به سوءاستفاده از ارز‌های دولتی کرده بودند، شناسایی کردند.

وی با بیان اینکه این شرکت‌ها با سندسازی و جعل اقدام به دریافت ارز با نرخ دولتی از برخی از بانک‌ها کرده بودند، گفت: در این راستا ۲۰۳ نفر دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ میزان ارز به یغما رفته از سوی این افراد و باند‌ها را در حدود ۹۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: همچین میزان رفع تعهدات ارزی نیز در حدود ۲۰۰ میلیون دلار بوده است.

به گفته ولیپور گودرزی، مقادیر زیادی اموال منقول و غیرمنقول نیز از این افراد کشف و توقیف شده که اقدامات کارشناسی مربوط به آن در حال انجام است.

وی درباره اینکه این میزان کشفیات طی چه مدتی انجام شده نیز اظهارکرد: کشفیات مذکور طی حدود سه سال اخیر از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی انجام شده است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ تاکید کرد: افراد سودجو باید بدانند که پلیس با جدیت و قاطعیت با آنان برخورد کرده و رصد و نظارت پلیس بر اقدامات انجام شده در این حوزه درحال انجام است و در صورت مواجهه و برخورد با هرگونه موارد تخلف پلیس به طور جد با آن برخورد خواهد کرد.
 
منبع: ایسنا
newsQrCode
برچسب ها: ارز باند پلیس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها