استاندار البرز با گلایه از کیفیت نان

انتقاد استاندار البرز از پایین بودن کیفیت نان در استان

استاندار البرز با گلایه از کیفیت نان در برخی از مناطق این استان گفت: انتظار می رود اتحادیه نانوایان و دستگاه های نظارتی این روند را رصد و مشکلات را برطرف کنند.
کد خبر: ۱۳۵۳۴۹۱
انتقاد استاندار البرز از پایین بودن کیفیت نان در استانبه گزارش جام جم آنلاین البرز؛ مجتبی عبداللهی در نشست کارگروه تنظیم بازار و آرد و نان استان البرز گفت: مسوولان مربوطه باید در خصوص بازنگری در سهمیه نانوایی ها اقدام کنند.
وی ادامه داد: ضرورت دارد در مناطق پرجمعیت، شهرک های مسکونی و صنعتی و نقاط متمرکز حضور اتباع بیگانه که فاقد نانوایی هستند، کانتینرهای نان پزی ایجاد شود تا مردم برای تهیه نان با مشکل مواجه نشوند.
عبداللهی گفت: نانوایان، جامعه زحمتکش و عموما منصفی هستند و ضرورت دارد که با اندک کسانی که تخلف کرده و نان آنها کیفیت لازم را ندارد برخورد شود.
استاندار البرز گفت: از اتحادیه نانوایان انتظار می رود که با خیرین ارتباط برقرار کنند و در مناطق کم برخوردار نان رایگان توزیع نمایند.
وی تاکید کرد: باید انبارهای کالاهای اساسی در استان البرز پر باشد تا در مناسب هایی همچون شب عید و ماه مبارک رمضان با افزایش تقاضا غافلگیر نشویم.
استاندار البرز  با اشاره به اینکه این استان در شرایط کنونی در رابطه با تامین کالاهای اساسی مشکلی ندارد، ادامه داد: ضرورت دارد که مسئولان مربوطه با تشریح شرایط استان نسبت به افزایش کالاهای اساسی استان با نرخ دولتی و در قالب تنظیم بازار اقدام کنند.
عبداللهی گفت: سازمان صنعت ، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی استان البرز باید هماهنگ و منسجم عمل کنند و با اتخاذ تدابیر لازم از هر گونه تنشی در بازار پیشگیری نمایند.
وی افزود: ضرورت دارد که مدیران استان به حوزه تحت امر خود تسلط کامل داشته باشند و با نظارت جدی و پیش بینی دقیق از بروز هر گونه کمبود و تخلف جلوگیری کنند.
استان البرز حدود سه هزار نانوایی دارد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها