در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا
به گزارش جام جم آنلاین بوشهر؛ آقای مهدی شولی با اشاره به اجرا عملیات نوسازی و توسعه شبکه آبرسانی با لوله ۹۰ میلیمتری اظهار داشت: در نیمه نخست امسال توسعه و نوسازی شبکه آبرسانی در دیلم به طول ۶۰۰ متر با لوله ۱۱۰ میلیمتری اجرا شده است.
وی از عملیات توسعه و نوسازی ۴۳۰ متر شبکه آبرسانی دیلم با لوله ۹۰ میلیمتری خبر داد و بیان کرد: این عملیات در روستاهای دیلم در نیمه نخست امسال اجرا شده است.
مدیر امور آبفای شهرستان دیلم طرح توسعه شبکه فاضلاب در دیلم را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در مدت یاد شده ۴۰۰ متر عملیات خطوط شبکه فاضلاب در دیلم به قطر ۲۵۰ میلیمتر اجرا شده است.
وی عملیات توسعه و نوسازی شبکه آبرسانی با هدف خارج سازی خطوط و شبکه های قدیمی و فرسوده از مدار توزیع را ز جمله اقدامات انجام شده دانست.
وی بیان کرد: توسعه و نوسازی شبکه آبرسانی شهرستان دیلم مطابق برنامه و به صورت مداوم همچنان ادامه دارد .