مذاکرات تلفنی تونی بلر و رئیس جمهور برزیل

تونی بلر نخست وزیر انگلیس و لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهوری برزیل در گفتگویی تلفنی درباره مسائل مختلف از جمله تجارت جهانی و تغییرات اقلیمی کره زمین گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۳۵۰۹۴

به گزارش خبرگزاری شینهوا ، مارسلو بائومباچ سخنگوی دفتر ریاست جمهوری برزیل اعلام کرد بلر در این گفتگوی تلفنی چند هفته آینده را برای دستیابی به توافق بر سرمذاکرات تجارت جهانی دوحه بسیار مهم و تعیین کننده خواند و بر اهمیت مذاکرات گروه موسوم به «G4» متشکل از برزیل ، هند ، آمریکا و اتحادیه اروپا که روز 19 ژوئن برگزار می شود تاکید کرد.
رئیس جمهور برزیل همچنین هشدار داد هر گونه سیاست در خصوص تغییرات اقلیمی کره زمین باید کشورهای کمتر توسعه یافته را نیز در بر بگیرد و باید با تامین فناوری پیشرفته برای این کشورها در جهت رشد اقتصادی و اشتغالزایی در این کشورها گامهای موثری برداشته شود.
بلر در عین حال تاکید کرد: موضوع تغییرات اقلیمی کره زمین باید به نحوی بررسی شود که حق کشورها در برخورداری از توسعه مخدوش نشود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها