مدیرکل میراث‌فرهنگی زنجان :

ثبت ملی 9 اثر منقول فرهنگی و تاریخی استان زنجان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان از ثبت 9 اثر منقول فرهنگی و تاریخی این استان خبر داد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان از ثبت 9 اثر منقول فرهنگی و تاریخی این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۹۱۹۰

به‌گزارش جام جم آنلاین  زنجان، امیر ارجمند  گفت: این آثار شامل 5 بافته پارچه‌های ساسانی، یک کمربند دوره هخامنشی، یک جارو دوره ساسانی، یک کمربند دوره ساسانی که از معدن چهرآباد شهرستان زنجان کشف شده بودند و یک ظرف سفالی با دسته تزیینی از گورستان تاریخی شهرستان ایجرود است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با بیان ثبت ملی آثار منقول در جهت اجرای قانون حفظ آثار ملی و آیین نامه مدیریت، ساماندهی، نظارت و حمایت از مالکان و دارندگان اموال فرهنگی تاریخی منقول مجاز انجام می شود، تاکید کرد: با ثبت آثار منقول در فهرست ملی، مشخصات این آثار فرهنگی و تاریخی مستندسازی شده و نگهداری، مرمت و حفظ آنها با جذب بودجه های مصوب وزارتخانه میراث فرهنگی انجام می شود.

وی بیان کرد: با ثبت این آثار و پرونده های در انتظار ثبت، تعداد بناهای ثبتی استان زنجان افزایش می یابد که این امر نشان دهنده تاریخی بودن این استان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها