با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان صورت گرفت:

ارسال دومین مرحله تجهیزات هنرستانی به شهرستان ها و مناطق استان کرمان

باحضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان،دومین مرحله ارسال تجهیزات هنرستانی در سال۱۴۰۰به هنرستان های استان کرمان صورت گرفت.
کد خبر: ۱۳۴۸۸۴۰
به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛احمداسکندری نسب،مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت:در مجموع ۵۲۶ قلم تجهیزات به ارزش چهار میلیارد و نهصد میلیون تومان به 220 هنرستان استان در ۳۲ شهرستان و منطقه استان ارسال می شود.

بر پایه این گزارش،آیین آغاز توزیع و ارسال تجهیزات کارگاهی به هنرستان های استان کرمان با حضور مدیرکل و معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان،مشاور اجرایی و روسای ادارات آموزش فنی و حرفه ای و کاردانش و اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان در انبار کتاب آموزش و پرورش برگزار شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها